• Vita Day Croccantini Mix

Opis:

Hrana za odrasle mačke s pravilnim balansom svih nutritivnih elemenata koji su neophodni za izbalansiran rast i održavanje vaše mačke. Kompletna hrana napravljena od visokokvalitetnih sirovina, uključujući određene minerale koji su prisutni u „zaštićenom“ obliku za podsticanje mačjeg imunološkog sistema. Stalna upotreba osiguraće da vaša mačka bude savršenog zdravlja sa sjajnim krznom i punom vitalnošću, čak i u starosti.

Sastav:

Žitarice (min.8%), meso i životinjski derivati (min. 8%), derivati biljnog porekla, povrće (min. 4%), ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, semenke, riba i derivati ribe, Minerali. Analitičke komponente: Sirovi protein: 29,0%; Sirova masnoća: 9,0%; Sirova vlakna: 3,0%; Sirovi pepeo: 9,0%.

Pakovanje:

20kg

Uputstvo za upotrebu:

Vita Day Croccantini Mix – suva hrana za mačke Vita Day Croccantini Mix je ukusna hrana za odrasle mačke s pravilnim balansom svih nutritivnih elemenata koji su neophodni za izbalansiran rast i održavanje vaše mačke. Kompletna hrana napravljena od visokokvalitetnih sirovina, uključujući određene minerale koji su prisutni u „zaštićenom“ obliku za podsticanje mačjeg imunološkog sistema. Stalna upotreba osiguraće da vaša mačka bude savršenog zdravlja sa sjajnim krznom i punom vitalnošću, čak i u starosti. Sastav: žitarice (min.8%), meso i životinjski derivati (min. 8%), derivati biljnog porekla, povrće (min. 4%), ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, semenke, riba i derivati ribe, Minerali. Analitičke komponente: Sirovi protein: 29,0%; Sirova masnoća: 9,0%; Sirova vlakna: 3,0%; Sirovi pepeo: 9,0%. Pakovanje: 20kg