• Promotor L - vitaminsko mineralni dodaci

Opis:

Kombinacija esencijalnih vitamina i slobodnih masnih kiselina za primenu na životinjama (živina, kunići, krupna stoka...)

Pakovanje:

20ml, 1L

Primena:

Živina: 1 ml na litar vode za piće, tokom 5 dana. Kunići: 2 ml na litar vode za piće, tokom 7 dana. Krupna stoka: 1-2 ml na svakih 10 kg telesne mase dnevno, tokom 4-5 dana, ili 6 ml u litar vode za piće. Svakoga dana pripremati svež rastvor.

Uputstvo za upotrebu:

Promotor L je dobro izbalansirana kombinacija esencijalnih vitamina i slobodnih masnih kiselina. Vitamini koji se nalaze u Promotoru L su u istom rastvoreni, isto kao i aminokiseline, dobijenje u hemijskom obliku L i skoro su u potpunosti slobodne, što ovom proizvodu daje potpunu raspoloživost i brzinu asimiliranja efikasnosti. Kod nutritivnih delicita i disbalansa. U stresnim periodima. Kod mitarenja životinje i kunića. Za povećanje plodnosti, nosivosti i napretka rasta pilića. Kod stanja iscrpljenosti i rekonvalescije, u periodu gestacije i tokom laktacije. Za poboljšanje prinosa i indeksa konverzije. Kod sindroma masne jetre i kod intenzivnih reproduktivnih ciklusa.