• MULTIPOOL - hlorne tablete

Opis:

Multifunkcionalna hlorna tableta je sredstvo za dezinfekciju vode u bazenima za kupanje. To je sporotopeća hlorna tableta sa produženim baktericidnim delovanjem,pored dezinfekcionog sastava aktivnim supsanci sadrže i flokulant-sredstvo za bistrenje koji sitne čestice u pahulje koje se zadrže u filteru ili istalože na dno bezena koji odstranimo sa usisivačem

Sastav:

-95% simklozen (trihlotizocijanuronska kiselina) -1%bakar-sulfat -4%aluminijum sulfat

Pakovanje:

400g ( 20x20g)

Primena:

Osnovni preduslov za uspešnu dezinfekciju vode je da pH vode mora biti između 7,2 -7.6. Ako je pH vode ispod 7,0 potrebno ga je podići upotrebom pH-plus granulata. Ako je pH vode iznad 7,8 potrebno ga je spustiti upotrebom pH-minus granulata. Nivo slobodnog hlora u vodi mora biti između 0,3-1,5 mg/lit, a kod hidromasažnih i bazena sa vodenim efektima nivo slobodnog hlora treba da se kreće od 0,6-2,0 mg/lit. U PREPORUČENIM DOZAMA HLOR TABLETE 20g NISU TOKSIČANE I NE DELUJU NA KOŽU.

Uputstvo za upotrebu:

Podesimo pH vode u bazenu između 7,2-7,6. Priprema - U plastičnu šupljikavu posudu (slimer) ili direktno u bazen stavimo 1 tabletu od 20g na 3m³ vode ako temperatura vode ne prelazi 25 stepeni u bazenu. Ako je voda u bazenu preko 25 stepeni staviti 2 tablete od 20g. Tableta se polagano rastvara od 7 do 9 dana koliko je vaš bazen zaštićen od bakterija i virusa. Proveravati koncentraciju hlora u bazenu minimalno 2 puta nedeljno i održavati ga u granicama od 0,3-0,6 mg/lit.