• Repelin ulje STRONG

Opis:

Repelin ulje strong je vrhunsko sredstvo za zaštitu ljudi od uboda komaraca. Nakon primene na koži ostavlja tanak sloj koji nije mastan i lepljiv, a koji omogućava kontrolisano isparavanje repelentne supstance. Njegova specijalna formulacija je obogaćena pantenolom i etarskim uljem koja nam pruža veoma prijatan osećaj na koži, a takođe i ublažava svrab.

Sastav:

Ikaridin (CAS: 119515-38-7), Etanol (rastvarač)

Pakovanje:

100ml

Primena:

Repelin ulje se nanosi iz originalne ambalaže, ravnomerno, u tankom sloju, po zdravoj koži koja je izložena ubodu komaraca i krpelja.Prilikom primene treba izbegavati oči i usta. Tretman ne treba ponavljati više od dva puta dnevno i aplikacije moraju biti raspoređene tokom vremena. Proizvod ne treba koristiti na oštećenoj koži. Izbegavati kontakt sa očima: u slučaju kontakta sa očima odmah isprati sa mnogo vode. Proizvod čuvati na temperaturi ne većoj od 40°C.

Uputstvo za upotrebu:

Proizvod nije namenjen za decu mlađu od 3 godine. Deca ispod 12 godina, ne treba sama da primenjuju ovaj repelent, da bi se izbegao kontakt sa očima i rukama dece. U zavisnosti od brojnosti komaraca, ovaj biocidni proizvod štiti kožu od uboda komaraca do 5,5 sati, a od uboda krpelja do 8 sati.

SDS